понеділок, 19 грудня 2022 12:01

Спецтема: Війна Росії проти України

"Мусимо бути готові до всього" – секретар РНБО про плани росіян на Новий рік

"Мусимо бути готові до всього" – секретар РНБО про плани росіян на Новий рік
Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що у війни немає свят, тому не можна виключати будь-яких провокацій РФ на Новий рік. Фото: скріншот з відео

Українці повинні бути готовими до будь-яких дій російських військових та будь-яких провокацій країни-агресора, у тому числі в період новорічних свят.

Для України нині складний період. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов в інтерв'ю "Українській правді".

Журналіст запитав, чи готуються окупанти тероризувати Україну на свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: у російських терористів залишилося ракет на кілька масованих ударів

"Я ж не є мольфаром, щоб казати, що буде там синє або біле, або червоне. У війні немає вихідних, немає якихось свят, немає речей, на які ми можемо не звертати уваги. Мусимо бути готові до всього", – відповів секретар РНБО.

Російський ракетний терор може і не посилитися ближче до Нового року, сказав речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат.

Новий рік не стане причиною для припинення бойових дій на фронті, а ЗСУ продовжать знищувати загарбників, зазначили у Генштабі.

Зараз ви читаєте новину «"Мусимо бути готові до всього" – секретар РНБО про плани росіян на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі