пʼятниця, 20 серпня 2010 13:50

Москаль порадив Могильову написати заяву та тихенько піти

Москаль порадив Могильову написати заяву та тихенько піти

Могильов визнає всі свої провини, "як тугодум".

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав міністр МВС опозиційного уряду, "нунсівець" Геннадій Москаль.

"До нього все доходить на третю добу, - наголосив він. - Могильов раніше заперечував ріст злочинності, а потім визнав це. Те саме тепер з корупцією в міліції... Це ж очевидні факти. І куди їх діти? З цим треба боротися. А якщо він сам визнає корупцію, значить він до неї причетний. Якби це було не так, він би з нею боровся", - переконаний депутат.

Москаль обурився тим, що міністр заявляє про "корупційний ланцюг", але не рубає його.

"І чого ти йшов у міністерство, якщо знав, що тут все так погано? Нехай президент і Кабмін шукають більш ефективного менеджера. І нащо плакатися в газету, якщо важко? Взяв, написав заяву і пішов собі тихенько, - зазначив "нунсівець". - Але якщо він свою темну історію з кадиллаком перетворив на монгольський детектив, то що тут ще скажеш".

Нагадаємо, в інтерв'ю одній з газет міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов визнав, що даішники збирають для начальства гроші. Але, мовляв, вони не доходять до міністра внутрішніх справ, а зависають на рівні середньої ланки.

Зараз ви читаєте новину «Москаль порадив Могильову написати заяву та тихенько піти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі