середа, 21 липня 2010 14:19

ДТП у столичній підземці: загинув водій і пасажир автівки (ФОТО)

Сьогодні опівночі у Києві на проспекті Червоних Козаків водій автомобіля Subaru Forester не впорався з керуванням на повороті і виїхав на тротуар, після чого влетів у підземний перехід.

У результаті ДТП загинули водій і пасажир Subaru.

Їхні тіла з розбитого автомобіля рятувальники діставали більш ніж годину.

За попередніми даними, ДТП сталася через перевищення швидкості.

Нагадаємо, 4 липня під Києвом зупинка ампутувала юнакові ноги. У с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і здійснив наїзд на автобусну зупинку, внаслідок чого були травмовані 6 осіб (водій, пасажири і людина, яка чекала транспорт на зупинці).

У травні на проспекті Палладіна автомобіль ВАЗ влетів на зупинку, збив двох жінок і врізався у стовп. ДТП сталася біля станції київського метро Академмістечко. На зупинці стояли люди, коли туди влетів автомобіль. У результаті двоє жінок отримали серйозні травми. Постраждала також і пасажирка ВАЗу. За словами винуватця ДТП, у машини відмовили гальма.

Магнолія-ТВ

Зараз ви читаєте новину «ДТП у столичній підземці: загинув водій і пасажир автівки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі