понеділок, 19 квітня 2010 14:38

У Києві викрадач авто влетів у перехід і збив дівчину (ФОТО)
5

У Києві в неділю, 18 квітня, по вулиці Олени Теліги автомобіль Dacia залетів у пішохідний перехід.

Автомобіль Dacia на великій швидкості їхав у бік Петрівки. Раптово, біля Кирилівської церкви водій втратив керування. В результаті машина вилетіла на тротуар, збила сміттєвий бак і врізалася у стіну підземного переходу, а потім повисла на сходах у момент, коли сходами переходу піднімалася дівчина.

"Усе трапилося за лічені секунди, я й моргнути не встигла. Коли до переходу залишалося кілька метрів я побачила як на тротуар влетіла машина. Не знаю, що там трапилося з водієм, але він навіть не загальмував і на величезній швидкості врізався у бетонні поручні. Від удару машина відскочила в перехід, в якому було осіб десять. Просто дивом вони встигли розбігтися по сторонах. А ось молодій дівчині не поталанило. Машина на повній швидкості вдарила її, і бідолаха покотилася вниз сходами", - розповіла свідок ДТП Тамара Шевко.

Через кілька хвилин на місце аварії приїхали співробітники ДАІ і кілька бригад швидкої допомоги. Крім постраждалої дівчини, яку з переломами гомілок відвезли в реанімацію, постраждав також водій іномарки. Його непритомного госпіталізували до лікарні швидкої допомоги.

Як виявилося, незабаром з"явився і справжній власник Dacia, який розповів, що автомобіль був викрадений на вулиці Лермонтовській, про що він вже написав заяву в ДАІ.

Ведеться слідство, яке і встановить, яким чином у горе-викрадача виявилися ключі від машини.

Нагадаємо, що 10 квітня на проспекті Перемоги сталася масштабна ДТП. Автомобіль BMW-328, що рухався у напрямку площі Перемоги, зіткнувся з автомобілем Honda Civic, який рухався в попутному напрямку. Після цього BMW врізався у маршрутку с пасажирами.

Водій автомобіля BMW від отриманих травм помер на місці події, дівчина, яка перебувала в машині із загиблим, у реанімації. Станом на 11 квітня вона була в комі. Сімох пасажирів мікроавтобуса Volkswagen з отриманими тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до лікарень Києва, у більшості травми середньої тяжкості.

Комсомольская правда в Украине, Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «У Києві викрадач авто влетів у перехід і збив дівчину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі