четвер, 15 квітня 2010 10:36

Начальник міліції Київщини збивав людей і раніше

Начальник міліції Київщини збивав людей і раніше

Екс-керівник Згурівського райвідділу міліції (Київська область) Микола Сухопара, якого підозрюють в гучному ДТП, уже не вперше збиває на автомобілі людей.

Це підтвердив начальник слідчого відділу облпрокуратури Артем Ситник.

"У 2006 році було порушено справу за фактом порушення ПДР за участю Миколи Сухопари. Збитий ним пішохід отримав каліцтва середньої тяжкості. Справу закрили через відсутність складу злочину. Перевіряємо законність закриття", - сказав Ситник.

Любов Сухопара про ДТП за участю чоловіка говорити не хоче: "Хай слідство розбереться. Винний - хай сидить, не винний - повинні виправдати".

Сам Сухопара наполягає, що 7 квітня збив собаку, а не людину. А його підлеглі в райвідділі запевняють, що їх шефа "очорнили" спеціально. Якщо провина міліціонера буде доведена, йому загрожує 8 років в"язниці.

Нагадаємо, Сухопару звинувачують в тому, що він, будучи п"яним, збив 28-річного хлопця, через що подав рапорт про відставку.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Начальник міліції Київщини збивав людей і раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі