понеділок, 04 вересня 2006 15:17

Мороз: чотири політичні сили обговорять новий формат коаліції

 

Сьогодні представники 4 політичних сил планують зустрітися, щоб обговорити створення нового формату коаліції. Про це заявив Олександр Мороз під час прес-конференції, присвяченій початку роботи парламенту.

Спікер заявив, що цього тижня у Верховній Раді не буде пленарних засідань, працюватимуть лише комітети. У вівторок, 5 вересня, відбудеться урочисте відкриття 2 сесії на якому депутати розглянуть графік подальшої роботи.

До 15 вересня Рада очікує від уряду подання законопроекту про державний бюджет на 2007 рік. Також у вересні планується прийняти закон про опозицію. Віце-спікером мають обрати представника від БЮТ.

Також, Мороз додав, що ВР потрібно поглибити співпрацю з Кабміном.

- Виникає необхідність більш тісної співпраці і ми сподіваємося, що це буде досягнуто найближчим часом, - зазначив спікер.

За його словами під час 2-ї сесії, парламент має прийняти пакет законопроектів щодо остаточного вступу України до СОТ.

- Це будуть дискусійні питання незалежно від формату коаліції, оскільки мова йде про захист національного товаровиробника, - сказав Мороз.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Мороз: чотири політичні сили обговорять новий формат коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі