четвер, 05 грудня 2013 19:34

Міліція погрожує діяти жорстоко, якщо мітингувальники не залишать адмінбудівлі

Міліція погрожує діяти жорстоко, якщо мітингувальники не залишать адмінбудівлі
Фото: mvs.gov.ua
В. о. начальника столичного главку міліції Валерій Мазан заявив, що співробітники правоохоронних органів будуть діяти жорстко в тому разі , якщо мітингувальники не звільнять захоплені адміністративні будівлі в Києві.

"Міліція вживає всіх заходів, щоб ці мітинги проводилися в мирному руслі. Ми сили намагаємося не застосовувати. Але якщо буде порушення закону, ми будемо діяти рішуче, жорстко... Злочинців вмовляти не будемо - для цього у нас є всі засоби і можливості, передбачені законом", - сказав Мазан.

Нагадаємо, 5 грудня державні судові виконавці зайшли в будівлю Київської мерії, де оголосили рішення Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування адміністративних будівель. Згідно з рішенням, мітингувальникам належить протягом 5 днів з дня прийняття судом такого рішення (4 грудня) звільнити захоплене ними будинок.

Опозиційні політики і мітингувальники заявляють, що не згодні з цим рішенням
Зараз ви читаєте новину «Міліція погрожує діяти жорстоко, якщо мітингувальники не залишать адмінбудівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі