субота, 29 березня 2014 14:22

Ми зруйнуємо авторитарний режим у Росії і повернемо Крим - Тимошенко

Ми зруйнуємо авторитарний режим у Росії і повернемо Крим - Тимошенко
Фото: www.ntv.ru

Виступ Юлії Тимошенко на Софіївській площі розпочався з хвилини мовчання пам'яті Небесної Сотні.

Екс-прем'єр у своїй промові наголосила що віднині це наша "каплиця".

"У Ватикані є фреска "Страшний суд" Мікеланджело. У нас тепер є своя фреска і своя каплиця — це наша Небесна Сотня. Пролита на майдані кров більше не дозволить ніякої фальші у політиці. Тому я звернулася до всіх кандидатів провести цю кампанію особливо — без фальшивих плакатів. Ми бачимо на плакатах і рекламних роликах усміхненні обличчя, але хто ці люди насправді? Якщо маєте зайві гроші, краще віддайте їх на озброєння армії. Замість цього краще провести відкриті чесні дебати. Якби в 2010 році людей не зазомбували дешевою рекламою, вони б побачили, що колишній президент ніде не вчився і зробили б висновки", - сказала вона.

Тимошенко запевнила, що на посаді президента України не дасть "агресору взяти без бою жодного метру української землі".

"Даю слово — на якій би посаді я не була, я обов'язково доб'юся створення конкурентно спроможної української армії. Для цього зберу військову еліту україни і світу, забезпечу українське військо найефективнішою зброєю. Нам потрібно підняти власний оборонний комплекс. На базі оборонної промисловості ми зможемо підняти національну науку і створити нові робочі місця. Україна мусить стати повноправним членом Євросоюзу і увійти у оборонні об'єднання західного світу", - зауважила екс-прем'єр.

"Ми повернемо Крим і виженемо окупантів. Прийшов час сформулювати чіткі матеріальні претензії до Росії з приводу окупації Криму. Ми завершимо історію авторитарного режиму в сусідній країні. Патріотична Росія цього чекає. Допоможемо братньому народу. Ми можемо зробити настільки сильної краси Україну, що вона почне міняти життя усього світу. Головний пріорітет це якісна освіта, завдяки якій виникне нова людина. Крім того формування середнього класу. Це головна гарантія нашої незалежності і процвітання успіху", - додала Тимошенко.

Колишній прем'єр не вірить, що влада сама буде боротися зі своєю корупцією.

"Корупцію у владі треба руйнувати ззовні. Тому вчора я подала у ВР законопроект, за яким кожен українець має право фіксувати на відео спілкування з чиновником. Із цим відео йти не в прокуратуру чи в міліцію, а прямо в суд", - сказала вона.

Свій виступ Тимошенко закінчила російською мовою закликавши українців до об'єднання.

Зараз ви читаєте новину «Ми зруйнуємо авторитарний режим у Росії і повернемо Крим - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі