понеділок, 07 жовтня 2013 15:30

Мер Канева йде у відставку через тиск "регіоналів"

Мер Канева йде у відставку через тиск "регіоналів"
Леонід Даценко. Фото: procherk.info

Міський голова Канева на Черкащині Віктор Ніколенко через тиск Партії регіонів збирається подати у відставку.

Про це на прес-конференції заявив невизнаний переможець виборів у 197 окрузі Леонід Даценко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"За моїми даними Віктор Ніколенко не витримав тиску й шантажу, яким піддавався останнім часом з боку Партії регіонів, і має намір подати у відставку. Одночасно з відставкою мера міста з боку влади чиниться тиск на непокірних кандидатів міської ради, які не хочуть голосувати за відставку Ніколенка та секретаря міської ради", - сказав Даценко.

"Такі дії я напряму пов'язую з майбутніми виборами до Верховної ради 15 грудня. Помилившись раз, губернатор Тулуб робить усе, аби виправити свою "помилку" й за будь-яку ціну не дати перемогти представникові опозиції", - додав опозиціонер.

Даценок також повідомив, що Тулуб "нібито особисто пообіцяв президентові Януковичу, "що знову проведе вибори в 197 окрузі чесно"".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк приповзе до Тимошенко на пузі - політолог

"Як "чесно" проводить вибори Партія регіонів, ми могли переконатися в минулому році, коли тут нахабно сфальшували волевиявлення мешканців округу. Тоді, нагадаю, штаб фальсифікаторів виконував вказівки, які надходили з кабінету голови облдержадміністрації, який особисто усім керував", – сказав опозиціонер.

Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб заперечує чутки про тиск на мера Канева.

"Сьогодні він попросився до мене на прийом. Останнім часом чоловік часто хворіє й не виконує належним чином свої обов'язки. Між тим роботи в Каневі багато. Як би не хотіли опозиціонери підвести все до політичного протистояння насправді цього немає. Є робота, яку треба виконувати. Ну, а вибори на Черкащині пройдуть спокійно й у повній відповідності із законом", – зазначив черкаський губернатор.

Зараз ви читаєте новину «Мер Канева йде у відставку через тиск "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі