четвер, 24 червня 2010 10:39

Люди відчують присутність влади через рік - губернатор Хмельниччини

Люди відчують присутність влади через рік - губернатор Хмельниччини

Кабінет Міністрів за сто днів роботи зробив неможливе.

Так вважає губернатор Хмельницької області Василь Ядуха.

"Найголовніше, що уряду вдалося відійти від ручної системи управління економікою і побачити позитивну тенденцію в розвитку країни", - зазначив він у коментарі Gazeta.ua.

Однак, за його словами, проблем не вирішених ще більше.

"Тому уряду можна поставити тверду четвірку за ті перші кроки, які зроблені. Бо скрізь намітилися позитивні тенденції. Я, наприклад, дивлюсь по нашій Хмельницькій області. Окрім будівництва, в нас немає жодного мінусового показника", - наголосив Ядуха.

Але, підкреслив губернатор, народ ще цього не відчув.

"Думаю, криза відійде з часом. Проте потрібно щонайменше рік-півтора, аби стабілізувати ситуацію. І тільки тоді населення відчує, що влада дійсно є", - переконаний він.

Водночас "нунсівець" Олександр Омельченко поставив уряду Миколи Азарова трійку.

"За 100 днів я даю оцінку, яку давали при радянській владі. На колегіях і партійних з"їздах ВЛ КСМ давали тільки задовільну оцінку. За всю історію комсомолу іншої оцінки не було. Ніколи не було добре, або вкрай погано. Тому якщо сам Азаров поставив собі задовільно, то і я приєднуюся до його думки", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Люди відчують присутність влади через рік - губернатор Хмельниччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі