четвер, 15 листопада 2012 15:31

Ляпіна перемогла завдяки допомозі юристів і психологів, а Карташов - завдяки позитиву

Ляпіна перемогла завдяки допомозі юристів і психологів, а Карташов - завдяки позитиву
Ксенія Ляпіна. Фото: mair.in.ua

Новообраний народний депутат від "Батьківщини" Ксенія Ляпіна перемогла завдяки допомозі юристів і психологів. Екс-мер Запоріжжя Євген Карташов обрав іншу тактику, він переміг завдяки позитиву.

"Виборча кампанія виявилася для нас дуже складною, хоча й перемога Ксенії Ляпіної була прогнозована, не зважаючи на гроші пана Супруненка", - сказала помічник Ляпіної Тетяна Гурєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікером стане кандидат від провладної більшості?

"Ми грамотно побудували виборчу кампанію. Як тільки ми відкрили штаб, до нас почали приходити бабусі та дідусі зі своїми проблемами. Ми посадили психологів та юристів, які знали як їм допомогти. На місці складали заяву. За день ми приймали до 40 таких заяв — це колосальна робота. Найбільшою несподіванкою для мене була — поява "Беркуту" на дільниці. Цього я аж ніяк не сподівалась. Ксенія Ляпіна перемогла завдяки тренду європейського вибору, якого вона додержується", - додала вона.

На її думку, робота майбутнього ВР залежить від того, як такі різні політичні сили, як "Свобода" і КПУ, зможуть працювати разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уколов: Лідером нашої фракції може бути тільки Тимошенко, а найкращий координатор — Кожем'якін

В свою чергу, Карташов розповів, що свою виборчу кампанію, він побудував на позитиві, і завдяки цьому переміг: "Я побудував свою виборчу кампанію на суцільному позитиві, я зняв модуль критики і сказав, що кожен кандидат - достойний депутат. Я ще раз розповів про те, що зробив будучи мером і про те, що ще хочу зробити. Зокрема, акцентував увагу на зміні форми і меседжу роботи у парламенті. Також концентрувався на зовнішній політиці. Я зупинявся на тому, що мені імпонує багатовекторність, як сказав президент Назарбаєв — ми відкриті самим вітрам. Мені приємно, що на моєму окрузі не було жодної претензії ні до результатів виборів, ні щодо виборчої кампанії".

Він запросив усіх кандидатів у депутати до свого округу повчитися, як чесно проводити вибори.

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна перемогла завдяки допомозі юристів і психологів, а Карташов - завдяки позитиву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі