четвер, 15 листопада 2012 14:57

Спікером стане кандидат від провладної більшості?

Спікером стане кандидат від провладної більшості?
Олександр Бригинець підтримує Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

Спікером може стати кандидат від провладної більшості. До такої думки прийшли нардепи від опозиції та влади під час круглого столу.

"Від опозиції ніхто не буде претендувати на посаду спікера. Він буде від ПР", - сказав новообраний депутат Верховної Ради від "Батьківщини" Олександр Бригинець. "Роль Литвина була бутафорська і в цьому парламенті вона буде декоративна", - повідомив "ударівець" Володимир Куренний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уколов: Лідером нашої фракції може бути тільки Тимошенко, а найкращий координатор — Кожем'якін

В свою чергу "регіонал" Володимир Олійник зазначив, що на цю посаду є багато претендентів, зокрема міністр юстиції Олександр Лавринович та лідер фракції ПР Олександр Єфремов: "Була заява Тягнибока на переддні виборів, який сказав, що він буде головою ВР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"

На що "свободівець" Андрій Іллєнко відповів, що наразі не може сказати, яку кандидатуру на посаду спікера, могла б висунути "Свобода", оскільки останній тиждень він займався справами на округах та "випав в із процесу".

Зараз ви читаєте новину «Спікером стане кандидат від провладної більшості?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі