четвер, 26 січня 2012 18:26

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: зачитування протоколів допитів свідків - катування суддів

Луценко: зачитування протоколів допитів свідків - катування суддів

Наступне засідання у справі екс-мінстра МВС Юрія Луценка відбудеться 27 січня о 9.10. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Сьогодні протягом засідання було прочитано 22 протоколи допитів свідків, які давали покази на досудовому слідстві. До цього було допитано 87 свідків. Загалом оголосили 43 протоколи. Свідчення дали 130 свідків.

О 17.50 адвокат Ігор Фомін звернувся до судді Сергія Вовка та попросив оголосити перерву у засіданні. Суддя відповів, що саме це питання він обговорює з колегами.

"То давайте одразу оголосимо вирок. Скорочувати, так скорочувати, - відізвався Луценко. - Тоді дайте роз'яснення, що буде далі. Наскільки я розумію, у нас не допитано ще три свідка".

"Чому три?", - поцікавився суддя.

"По-перше, це Андрєєв (свідок Андрєєв подав заяву з проханням оголосити його свідчення в суді тільки сьогодні — ред.). Також свідки Мельник і Марецький. Тому що "бєстлочі" з прокуратури написали і Мельника, і Марецького двічі. Раз написали двічі, двічі і викликайте. Марецький стоїть у списку 72-им і сьомим. Сьомого ми вже заслухали, а 72-го - ні", - пожартував екс-міністр.

"Як хочете, ми обговоримо це питання зараз", - запропонував Вовк.

"Як ви бачите, я в таких обставинах, що не поспішаю. Вважаю, що подальше зачитування переходить у стадію катування суддів. Принаймні, жіночої статі. Тому я пропоную оголосити перерву", - додав Луценко.

Після цього суддя Вовк оголосив перерву до 27 січня.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: зачитування протоколів допитів свідків - катування суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі