середа, 11 січня 2012 15:23

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: "Влада хоче ізолювати Тимошенко, але результатом стає Великий Порожняк"

Луценко: "Влада хоче ізолювати Тимошенко, але результатом стає Великий Порожняк"

Отримання політичного притулку в Чехії чоловіком екс-прем'єра Олександром Тимошенком - це чергове підтвердження політичних репресій в Україні.

Про це журналістам під час судового засідання заявив екс-міністр МВС Юрій Луценко, повідомляє "Народна самооборона".

Коментуючи ситуацію зі здоров'ям екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка втратила свідомість у Качанівській колонії, Луценко зазначив, що все, що відбувається навколо Тимошенко - демонстрація "самовпевненого безсилля режиму Януковича".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луценка сталося кілька серйозних нападів - Ар'єв

"Вони розуміють, що Юлія Тимошенко стала центром української політики, що саме вона формує порядок денний в країні. Тому вони й бісяться, намагаються все більше ізолювати лідера української опозиції від суспільства. Але результатом (як і все, що робить влада), стає Великий Порожняк", - заявив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луценка більше шансів на справедливий суд, ніж у Тимошенко - правозахисник

Він зазначив, що його глибоко турбують останні події, які відбуваються в камері Тимошенко, "але коментувати це мають можливість ті, хто має інформацію з перших рук - рідні і захисники Юлії Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Влада хоче ізолювати Тимошенко, але результатом стає Великий Порожняк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі