вівторок, 09 квітня 2013 00:18

Луценко: "Я не вважаю себе наймудрішим у цій країні"

Луценко: "Я не вважаю себе наймудрішим у цій країні"
Юрій Луценко. Фото: dumskaya.net

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запропонував розробити план для обрання майбутнього лідера опозиції. Водночас сам він не претендує на цю роль.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Я точно завтра і післязавтра не виходжу на майдан. Бо якщо навіть на секундочку уявити собі, що я вийду і біля мене буде стояти 100 тисяч і навіть 500 тисяч осіб, то це - не революція. Це бунт", - зазначив Луценко.

За його словами, для того, щоб відбулося оновлення і будівництво нової країни, люди повинні знати, який в опозиції план.

"Вони ж не можуть виходити під нового президента з конкретним прізвищем. Таке вже було. Вони мають вийти під конкретний свій інтерес. А для цього має бути план. Луценко має план, але я не вважаю себе наймудрішим у цій країні", – наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я не збираюсь ставати четвертим лідером опозиції — Луценко

Він додав, що в тюрмі читав роздруківки з інтернету й зустрічав дуже мудрі думки з боку незнайомих людей.

"Я пропоную цим людям об'єднатися для того, щоб написати цей план. І цей план має стати підставою для тендера, який народ проведе при обранні майбутнього лідера опозиції. І я не претендую на цю роль", – зізнався Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Я не вважаю себе наймудрішим у цій країні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі