четвер, 04 березня 2010 11:31

Литвин: "Ну чого не підтримали наш закон? Ну йолкі-палкі. Ну шо за..."

Литвин: "Ну чого не підтримали наш закон? Ну йолкі-палкі. Ну шо за..."

Голова Верховної Ради Володимир Литвин обурився на парламент за те, що депутати не підтримали проект їхньої фракції про питну воду.

"Ну чого не підтримали наш закон? Ну йолкі-палкі. Ну шо за...", - сказав Литвин в мікрофон, коли побачив, що закон провалено в першому читанні.

Проект закону пропонував змінити визначення "споживач питної води" шляхом розширення кола потреб, на які може використовуватись питна вода.

Так, за проектом підприємствам питного водопостачання надається право припиняти споживачу надання послуг з питного водопостачання (якщо останньому не встановлюється рівень екологічної броні питного водопостачання) у разі внесення споживачем не в повному обсязі плати за використану питну воду.

Пропонується також включити до завдань державного обліку у сфері питної води та питного водопостачання дані про довжину водопровідних та каналізаційних мереж, наявність очисних споруд питної води, продуктивність; наявність очисних споруд стічних вод, продуктивність; відсоток охоплення населеного пункту централізованим водопостачанням та водовідведенням.

Проект відправлено на повторне перше читання.

За матеріалами Української правди
Зараз ви читаєте новину «Литвин: "Ну чого не підтримали наш закон? Ну йолкі-палкі. Ну шо за..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі