четвер, 03 вересня 2009 22:52

Литвин готовий чорта кликати на соцстандарти "регіоналів"

Литвин готовий чорта кликати на соцстандарти "регіоналів"

Голова Верховної Ради і лідер блоку свого імені Володимир Литвин нічого не очікує від позачергової сесії парламенту у п"ятницю, 4 вересня. Як він висловився, парламент не повинен працювати за викликом, бо це ж не дівка, яка працює за викликом.

Таку думку він сказав у четвер ввечері в ефірі "5 каналу".

"Я депутатам пропонував внести зміни в календарний план роботи, зробити цей тиждень пленарним і вирішити всі проблеми. Якщо мова йде про підвищення соцстандартів, то я "за"! Але не можна просто декларувати цифру і не вказувати за рахунок чого і з яких джерел будуть виплачуватись підвищені пенсії і зарплати", - розповів спікер.

За його словами, це має бути не політична обіцянка, а реальне рішення.

"Коли у мене запитують, чи ви знаєте як жити на 600 грн, то я відповідаю, що добре знаю, бо мої батьки живуть на такі пенсії. А ви (нардепи - ред.) собі пооформляли пенсії на десятки тисяч і, коли пропонувалось верхню стелю пенсії обмежити шістьма тисячами, то не захотіли", - обурився Литвин.

Він вважає, що спочатку потрібно мати гроші на підвищення зарплат і пенсій, щоб потім їх ділити.

"Давайте посадимо уряд, представників опозиції, коаліції, чорта, диявола, кого ще завгодно і скажемо - от є джерело реальне, ось розрахунки. Мова не йде про те, щоб прийняти рішення, а про те, щоб просто продекларувати. Потрібен лише процес, щоб показати, що ми (Партія регіонів - ред.) за вас турбуємось", - зауважив голова парламенту.

Литвин також додав, що країну сьогодні загнали в глухий кут. Вона - банкрут, але про це ніхто не говорить. Думають, що день прожили і слава, Богу!

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин готовий чорта кликати на соцстандарти "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі