пʼятниця, 04 травня 2012 14:35

Лідера Львівської "Батьківщини" Романа Ілика забрала "швидка"

Лідера Львівської "Батьківщини" Романа Ілика забрала "швидка"
Лідер Львівської "Батьківщини" Роман Ілик. Фото: Ірина ЗДЖАНСЬКА

Він сьогодні десяту добу голодував на підтримку Юлії Тимошенко. Вранці госпіталізували через різке погіршення стану здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На початку голодування вага Юлії Володимирівни була 59 кілограмів. Скільки зараз - не знаю" - Власенко

"Приблизно о 6 ранку раптово погіршилось його самопочуття. Підвищився тиск. Ми викликали "швидку" і його відразу госпіталізували. Усі знали, що у Романа Ілика є прямі медичні протипокази для голодування. Він свідомо знав, на який ризик відважився. Лікарі були категорично проти. За час голодування Роман Ілик помітно схуд, а вчора почувався доволі виснаженим. Десять днів без їжі та під пекучим сонцем – це випробування для дуже сильних і здорових людей", - розповів голодувальник Олександр Маленевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко подякувала демократичному світу за зусилля та підтримку

Станом на 13.00 Роман Ілик ще перебуває у лікарні швидкої допомоги.

"Почуваюсь значно краще. Щойно поставили мені третю крапельницю. Усе необхідне роблять, щоб поліпшити мій стан. Уранці піднявся тиск, стало дуже зле. Відчував загальну слабкість організму. Чи продовжуватиму голодувати залежить від того, що скажуть лікарі. Наразі ще нічого не їв", - повідомив Роман Ілик по телефону із лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" "по-людськи" розуміють Путіна, але кажуть, що Тимошенко лікуватись не приїде

Причину медичних протипоказів для голодування відмовився називати. Це вже третій голодувальник, якого забрала "швидка".

У середу, 2 травня, госпіталізували партійця із Дрогобича Романа Пилип'яка із серцево-судинною недостатністю та письменника Стефана Сима із високим тиском. За словами Олександра Маленевського, голодування у Львові продовжуватиметься й надалі. Зараз у наметовому містечку залишилося п'ятеро партійців Львівської "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Лідера Львівської "Батьківщини" Романа Ілика забрала "швидка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі