вівторок, 28 травня 2013 11:46

Кузьмін хоче змусити Ющенка здати кров на діоксин

Кузьмін хоче змусити Ющенка здати кров на діоксин
За словами Кузьміна, нині Ющенко відмовляється від здачі крові. Фото: file.liga.net

Влада працює над положенням про порядок примусового взяття крові.

Про це в інтерв'ю Forbes заявив перший заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін, коментуючи питання про повторну здачу крові на діоксин екс-президента Віктора Ющенка.

"Він повинен здати кров, тому що немає ніяких даних, що кров, яка досліджувалася за кордоном, належить Ющенку. Друге - зразки крові, які досліджувалися за кордоном, були повернуті в Україну, і в 2006 році були знищені у дворі будівлі Секретаріату президента. І третє, якщо діоксин у його крові був, то він до цих пір там залишився. Ми хочемо отримати на ці питання точні відповіді. За цими зразками ми хочемо встановити давність попадання діоксину в кров Ющенка, якщо він там є. Але Ющенко відмовляється від здачі крові", - розповів він.

"Зараз відразу кілька міністерств і відомств працюють над підготовкою положення про порядок примусового вилучення крові. Як тільки буде таке положення, ми зможемо її взяти. Поки ми цього зробити не можемо", - додав Кузьмін.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін хоче змусити Ющенка здати кров на діоксин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі