пʼятниця, 22 січня 2010 12:56

Кожем"якін каже, що "регіонали" спокушають бютівців грошима і ковбасою

Кожем"якін каже, що "регіонали" спокушають бютівців грошима і ковбасою
Народний депутат, перший заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Кожемякiн вважає, що поки фракцію "Наша Україна - Народна Самооборона" очолює Микола Мартиненко, ця фракція не увійде до коаліції фракції Партії регіонів. Про це він сказав на брифінгу.

"Якщо фракція "Наша Україна - Народна Самооборона" сьогодні має 37 підписів за те, щоб керівником фракції був Мартиненко, і він очолює більшість цієї фракції, то для того, щоб увійти (у коаліцію з ПР), фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" потрібно, звичайно, щоб керівником цієї фракції була інша людина", - сказав він.

На думку Кожем"якіна, можливо, коаліція між ПР і НУНС може відбутися, якщо НУНС очолить депутат Ради від НУНС В"ячеслав Кириленко.

Крім того, Кожем"якін відзначив, що коаліція ПР і БЮТ неможлива за жодних обставин.

У той же час депутат повідомив, що ПР веде переговори з окремими депутатами, у тому числі і від його фракції, про співпрацю. "Вони працюють з депутатами, з ким за гроші, з ким за ковбасу", - сказав він.

Кожем"якін також запевнив, що у випадку якщо Президентом стане прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, то коаліція буде посилена за рахунок депутатів, які зараз є позафракційними, а також за рахунок входження в неї більшої частини НУНС.

Нагадаємо, народний депутат від ПР Ганна Герман заявила, що відразу після президентських виборів в парламенті може бути створена нова коаліція.

Заступник голови партії "За Україну!" Ксенія Ляпіна спростувала інформацію про проведення переговорів з Партією регіонів про створення коаліції, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «Кожем"якін каже, що "регіонали" спокушають бютівців грошима і ковбасою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі