четвер, 21 січня 2010 10:37

Тимошенко бачить Литвина у своїй команді

Тимошенко бачить Литвина у своїй команді

Кандидат у президенти, чинний прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що голова Верховної Ради Володимир Литвин є спільною з нею демократичною командою.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів, відповідаючи на запитання, чи планує вона проводити з Литвиним переговори про підтримку у другому турі виборів.

"Ми в одній парламентській коаліції, по всіх важливих питаннях у нас є спільне бачення і спільні погляди, ми голосуємо однаково. Там, де є розбіжності, ми ведемо консультації. По суті, ми сьогодні є однією коаліцією", - сказала Тимошенко.

Як відомо, Тимошенко заявила про початок переговорів з кандидатами у президенти від демократичних сил, які не потрапили до другого туру голосування, стосовно підтримки її кандидатури у другому турі.

Учора Литвин заявив, що не збирається підтримувати у другому турі кандидата у президенти Юлію Тимошенко.

В ексклюзивному коментарі кореспонденту Gazeta.ua він зазначив, що нещодавно зустрічався з прем"єркою, однак між нимим не було жодної розмови з приводу його підтримки Тимошенко.

"Це показник ставлення до влади, а не до кандидата. Адже я найбільше уособлююсь як влада, хоча найдалі від неї знаходжусь, бо є лише представником народу у владі", - заявив Литвин.

За матеріалами: УНІАН, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко бачить Литвина у своїй команді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі