понеділок, 24 січня 2022 21:06

"Ковідну тисячу" можна витратити на комуналку - Зеленський

"Ковідну тисячу" можна витратити на комуналку - Зеленський
Старші 60 років українці зможуть сплачувати комуналку отриманими за вакцинацію проти коронавірусу грошима. Фото: Мінцифри

Українці від 60 років зможуть сплачувати комуналку грошима за вакцинацію проти коронавірусу в рамках програми "єПідтримка".

Програму розширять у лютому, повідомив під час брифінгу після засідання Ради національної безпеки й оборони президент Володимир Зеленський, передає Gazeta.ua.

"Упродовж лютого ми додатково розширимо програму "єПідтримка" для літніх людей - вони матимуть можливість використати ці гроші на оплату комунальних послуг", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям за третє щеплення від Covid-19 додадуть 500 грн

Президент нагадав, що від 24 січня "ковідну тисячу" громадяни від 60 років можуть використати для придбання ліків в аптеках.

Зеленський поки не пояснив, коли набуде чинності ця зміна до програми й коли пенсіонери зможуть розраховуватися "ковідною тисячею" за комуналку.

Вакцинованим людям з інвалідністю першої групи можна буде витратити 1000 грн допомоги від держави на ліки.

Мінсоцполітики спільно з Мінцифри працюють над можливістю розширення ініціативи "єПідтримка" й на інші групи населення.

Зараз ви читаєте новину «"Ковідну тисячу" можна витратити на комуналку - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі