середа, 06 лютого 2013 10:14

Кличко чергував у парламенті разом із депутатами – Розенко

Кличко чергував у парламенті разом із депутатами – Розенко
Павло Розенко ночував у Раді. Фото: obozrevatel.com

Депутати від фракції УДАР вночі групами чергували у сесійній залі парламенту. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Павло Розенко.

"Ми розбили фракцію на декілька частин, які почергово були у залі засідань Верховної Ради задля уникнення якихось ексцесів. Спочатку було дві зміни. Одна працювала до дванадцятої ночі, друга – до шостої ранку. Особисто я чергував до першої ночі. Зараз фактично всі народні депутати від УДАРу присутні в залі", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко блокуватиме парламент, якщо не увімкнуть систему Рада-3

За словами нардепа, лідер УДАРу Віталій Кличко теж чергував у парламенті. "Коли була моя зміна, він майже весь час був. Від'їжджав на зустрічі, але потім повертався і був разом з нами", - зауважив Розенко.

Політик повідомив, що представники Партії регіонів в залі не з'являлися. "Думаю, вони чудово розуміють, що вирішення у силовий спосіб ситуації для них не є виходом з декількох причин. По-перше, у "регіоналів" немає аргументів для суспільства щодо можливого силового вирішення цього питання. Бо опозиційні сили не вимагають чогось незаконного. Ми наполягаємо на дотриманні законів та Конституції України. Як показують дослідження, те, що депутат має працювати і голосувати особисто, підтримують 85 відсотків громадян. А це електорат не тільки опозиційних сил, але й інших партій. По-друге, у Партії регіонів чудово усвідомлюють, що конфігурація у Верховній Раді трохи змінилася. Сюди прийшли нові політичні сили, які готові не лише до інтелектуальної діяльності,але й до силових протистоянь", - наголосив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо когось із опозиції приб'ють - це не велика біда" – екс-кандидат в нардепи

Він зазначив, що депутати від "Свободи" не чергували вночі у залі.

Розенко також розказав, що у тих, хто чергував, був необхідний набір харчів та напоїв – фрукти, кава, чай та питна вода.

Зараз ви читаєте новину «Кличко чергував у парламенті разом із депутатами – Розенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі