неділя, 24 липня 2022 21:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Класична російська шизофренія": Подоляк прокоментував заяви Лаврова

"Класична російська шизофренія": Подоляк прокоментував заяви Лаврова
Радник голови ОП Михайло Подоляк прокоментував заяви голови МЗС РФ Сергія Лаврова. Фото: Офіс президента

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк відреагував на сьогоднішні заяви міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Подоляк зазначив, що заяви Лаврова – це добре нагадування, чому не можна ходити влітку без головного убору. Про це він написав у Telegram.

"Класична російська шизофренія: вранці заявляєш, що Москва прагне переговорів, а вже ввечері – що твоя мета – "позбутися антинародного київського режиму". І це каже суб'єкт, що представляє країну-варвара, яка без жодних причин вторглася на чужу територію та максимально жорстоко вбиває українців", – написав радник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іран продав РФ бойові безпілотники – ЗМІ

За його словами, "режим" – це у російських вʼязницях.

"В Україні є законно обрана влада, яка перемогла на чесних, конкурентних, демократичних виборах. Стільки незнайомих для російської еліти слів в одному реченні, чи не так? Вирішуючи скинути "антиісторичні режими", важливо самому випадково не опинитися на безумовному смітнику історії. Особливо, якщо цивілізація вже вкрай зневажливо дивиться на суб'єктів, які скоїли стільки задокументованих важких воєнних злочинів", – підсумував Подоляк.

Російська Федерація хоче допомогти українцям позбутися "антинародного правлячого режиму". Також росіянам нібито шкода українців та їхню історію, заявив міністр закордонних справ Сергій Лавров.

Також він запевнив, що Росія не має упереджень стосовно переговорів з Україною, які включали б "ширше коло питань". Вибір нібито залишається за Україною та її західними партнерами.

Зараз ви читаєте новину «"Класична російська шизофренія": Подоляк прокоментував заяви Лаврова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі