пʼятниця, 12 серпня 2011 14:59

Київській владі вже не подобається акція опозиції на День Незалежності

Київській владі вже не подобається акція опозиції на День Незалежності

Київська міська державна адміністрація (КМДА) звернеться до суду з питання про законність проведення масових акцій опозиції в День Незалежності 24 серпня, якщо в мерію надійдуть заявки на проведення таких акцій, заявив глава КМДА Олександр Попов.

В інтерв'ю журналістам у п'ятницю Попов повідомив, що поки в мерію заявки про проведення масових акцій опозиції 24 серпня не надходили.

"Якщо вони будуть, якщо правоохоронні органи до нас звернуться з аргументами, що це може призвести до негативних дій, то ми відреагуємо - подамо свої пропозиції до суду", - заявив київський чиновник.

"Як вирішить суд, так і буде. Але зараз таких звернень у нас немає, і ми їх не розглядали", - додав він.

Як повідомлялося, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що Комітет опору диктатурі, створений днями опозиційними партіями і громадськими організаціями, подав спільну заявку на проведення масових акцій в День Незалежності, 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Київській владі вже не подобається акція опозиції на День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі