понеділок, 10 січня 2022 23:28

Кива розповів про страждання за серпом і молотом

Кива розповів про страждання за серпом і молотом
Про свою любов до Радянського Союзу Кива розповів у Telegram. Фото: facebook.com/kivailya

Народний депутат від прокремлівської ОПЗЖ Ілля Кива вкотре розповів, як він страждає за Радянським Союзом.

Допис опублікував у Telegram.

"Моя Батьківщина, яка виховала мене - Людиною! Ніхто не змусить мене забути про неї і жодний закон не заборонить її любити – вона в серці моєму!", - написав.

Торік у грудні Кива сказав, що Україна має бути частиною єдиної союзної держави з Росією. Таку антиукраїнську заяву виголосив в ефірі російського пропагандистського політичного токшоу.

У жовтні нардеп вітав президента країни-агресора РФ Володимира Путіна з днем народження. Нардеп побажав ворогу України "сил и здоровья".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сосну кожному українцю" - Киву і Дубінського розклеїли на бордах

Тоді ж Кива записав феєричне відео про смерть лідера українських націоналістів Степана Бандери.

На кадрах він, тримаючи в руках зброю, розповідає про те, що 15 жовтня 62 роки тому у Мюнхені був убитий Степан Бандера. Далі депутат від ОПЗЖ називає себе "лідером антифашистського руху в Україні" і засипає погрозами послідовників Бандери. Після цього позаду нього гепає салют, а сам Кива гатить зі зброї.

Ілля Кива поскандалив у Верховній Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів. Почався конфлікт із того, що мати вбитого Євгена Харченка Наталія перервала інтерв'ю нардепа. Вона обурилася, що Кива розмовляє російською мовою у стінах українського парламенту. Далі в діалог із Кивою вступила Ірина Рижак, сина якої вбив снайпер 2014 року в Докучаєвську. На це Кива заявив, що тема мови - спекуляції. Він зараз не на трибуні Верховної Ради й не зобов'язаний говорити українською.

Зараз ви читаєте новину «Кива розповів про страждання за серпом і молотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі