четвер, 16 грудня 2021 14:59

Кива потрапив у реєстр боржників
3

Фото: Bihus.info
Киву можна знайти в Автоматизованій системі виконавчого провадження.
Якщо Кива не погасить борг добровільно, з нього почнуть стягувати кошти в примусовому порядку.

Виконавча служба почала стягувати з нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви понад 1,2 млн грн, які він нібито заробив на здачі в оренду жомової ями в Полтавській області.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Нардеп перебуває в Єдиному реєстрі боржників.

Виконавче провадження щодо стягнення в Киви "жомового мільйона" в дохід держави зареєстрували 13 грудня. Його також можна знайти в Автоматизованій системі виконавчого провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуфрич і Кива хотіли вигнати журналіста Мокрика з Ради - комітет не підтримав

Нардепа також внесли до Єдиного реєстру боржників. Якщо він не погасить борг добровільно, з нього почнуть стягувати ці кошти у примусовому порядку.

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Денис Демків, який подавав до суду позов про конфіскацію у Киви коштів, підтвердив, що йдеться саме про це стягнення.

Слід фірми, яка заплатила Киві 1,2 млн грн за здавання в оренду жомової ями в Полтавській області, веде до окупованих територій, повідомляли журналісти.

У жовтні Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду визнала "жомовий мільйон" Киви необґрунтованими активами і підтвердила рішення першої інстанції, що кошти підлягають конфіскації в дохід держави.

Зараз ви читаєте новину «Кива потрапив у реєстр боржників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі