пʼятниця, 15 липня 2011 11:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв відчитав "бютівця" Саса за недепутатську поведінку

Кірєєв відчитав "бютівця" Саса за недепутатську поведінку

Народний депутат від БЮТ Сергій Сас заявив, що у залі судових засідань Печерського районного суду під час розгляду кримінальної справи, порушеної проти Юлії Тимошенко, незаконно перебувала група прокурорів.

"Я заявляю, що в залі незаконно знаходиться організована група прокурорів. Конституція, закон про прокуратуру та Кримінально-процесуальний кодекс не дозволяють, щоб у залі була присутня група прокурорів. Передбачено, що звинувачення підтримується одним прокурором", - вигукнув нардеп зі свого місця.

Разом з тим, суддя Родіон Кірєєв нагадав Сасу, що він входить до Комітету Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВР.

"Чи ви не входите до Комітету з питань моральних якостей народних депутатів?.. Ви є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України! І маєте, шановний народний обранець, дотримуватись вимог Кримінально-процесуального кодексу України і законів. Депутате, згадайте про статтю 8 закону про статус народного депутата і виконуйте її. Не порушуйте тиші і порядку в залі суду, шановний народний обранець", - наголосив Кірєєв.

Нагадаємо, сьогоднішнє судове засідання у справі Тимошенко розпочалось з того, що екс-прем'єр продовжила сперечатися з головуючим суддею Родіоном Кірєєвим. Суддя знову зробив Тимошенко зауваження за те, що вона відмовляється звертатися до суду стоячи.

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв відчитав "бютівця" Саса за недепутатську поведінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі