субота, 20 березня 2010 13:55

Кернес просльозився на інаугурації Добкіна

Кернес просльозився на інаугурації Добкіна

На офіційну церемонію представлення нового голови Харківської облдержадміністрації губернатор Михайло Добкіна і віце-прем"єр Володимир Семиноженко спізнилися на 40 хвилин.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Вибачте, спочатку були офіційні заходи в Києві, потім підвела трохи погода – не могли злітати, а ризикувати не хотілося", – вибачився перед присутніми Михайло Добкін.

Володимир Семиноженко у короткій промові сказав, що нарешті місто та область можуть об"єднати зусилля і працювати разом. Подаровані троянди новий губернатор віддав дружині, яка сиділа в першому ряду.

Свою першу промову губернатора Михайло Добкін почав виголошувати українською. Коли заговорив про своїх нових колег обласних чиновників, занервував і здився на російську:

"Прихильники конфліктів - я это твердо обещаю - будуть шукати працевлаштування в інших містах!"

Секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес вийшов на трибуну після Михайла Добкіна. Розчулився, хвилину не міг впоратися з хвилюванням.

"Дивіться: плаче, он сльоза", – понеслося залом.

Кернес нарешті почав:

"Вы знаете, как нас выносили из коридоров власти, когда здесь витала риторика, що все, кто поддерживает Януковича, все, кто поддерживает Партию регионов, - все геть!"

Михайло Добкін сидів заклопотаний. Не посміхався.

Після інаугурації його запитали, чому раніше запевняв, що залишиться мером.

"Я накази президента не коментую, я їх виконую, - невдоволено відрізав.

Зараз ви читаєте новину «Кернес просльозився на інаугурації Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі