пʼятниця, 29 березня 2013 10:01

Каплін каже, що емоційний Азаров готовий був знищити звичайного охоронця

Каплін каже, що емоційний Азаров готовий був знищити звичайного охоронця
Каплін: "Охоронець провів мене за двері і там сказав мені спасибі". Фото: poltava.pl.ua

Народний депутат від партії УДАР Сергій Каплін, якого прем'єр-міністр Микола Азаров вигнав із засідання Кабміну, говорить, що вийшов сам із залу, щоб не підставляти охоронця.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

"Коли він (Азаров - ред.) дав наказ звичайному охоронцю вивести мене і феєрично заявив, що він сам понесе за це відповідальність, він, по суті, просто взяв і підставив звичайну людину. Вони звикли топтатися по мільйонах людей. Я подумав, що цього хлопця вдома чекає дружина, діти. Я не маю права скалічити його долю - тому що він підняв руку на народного депутата, і, безумовно, мав би сісти у в'язницю. Із цієї причини я вийшов із зали. А ось Микола Янович, виключно через свої емоції, був готовий узяти і так запросто знищити звичайну людину", - сказав Каплін.

За словами нардепа, охоронець повинен був виводити його за руку, підштовхувати.

"Я йому сказав: "Заспокойся, мене не потрібно штовхати, я сам вийду, тому що крайнім будеш ти". Він провів мене за двері і там сказав мені спасибі. Це була щира подяка. Там були десятки камер, десятки міністрів, перші особи країни, шалена напруга - ця людина сама розуміла, що відбувається, він розумів, що його хотіли підставити, але я цього зробити не дозволив", - розповів "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Каплін каже, що емоційний Азаров готовий був знищити звичайного охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі