четвер, 29 серпня 2019 10:41

Кандидат на заміну Супрун відмовився очолити МОЗ

Кандидат на заміну Супрун відмовився очолити МОЗ
Сісти у міністерське крісло може екс-керівник Одеської ОДА Максим Степанов. Фото: https://sbu.ua

Голова Національної служби здоров'я України Олег Петренко відмовився від пропозиції очолити Міністерство охорони здоров'я.

Міністерське крісло у новому уряді можуть віддати колишньому керівнику Одеської ОДА Максиму Степанову, повідомляє LB.ua.

Петренко розповів, що зустрічався з президентом Володимиром Зеленським, і під час зустрічі йому запропоновали стати міністром охорони здоров'я.

"Проте під час розмови ми прийшли до спільного висновку, що перша лінія змін та основні завдання в системі найближчими двома роками стоять саме перед Національною службою здоров'я. Тому прийняли рішення, що я буду зараз більш корисним на посаді глави НСЗУ", – сказав Петренко.

За даними джерел LB.ua, основним кандидатом на посаду міністра охорони здоров'я зараз є екс-глава Одеської ОДА Максим Степанов. Його звільнив п'ятий президент Петро Порошенко між першим і другим турами президентських виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-міністр МОЗ Богатирьова вже чекає на суд

Раніше повідомлялося, що президент України запропонує призначити на посаду прем'єр-міністра заступника голови Офісу президента Олексія Гончарука.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат на заміну Супрун відмовився очолити МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі