середа, 28 квітня 2021 20:34

Канал Порошенка крутить "регіоналів" і пропаганду "Спутніка"

Канал Порошенка крутить "регіоналів" і пропаганду "Спутніка"
Як пояснити присутність "регіоналів" на телеканалі Порошенка? - запитують журналісти. Фото: Getty Images

Телеканал "Прямий" п'ятого президента, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка показує "регіоналів". Уривок із ефіру опублікував проєкт "Рагу.лі".

Телеканал показує на кухні нардепа з ОПЗЖ, колишнього "регіонала" Миколу Скорика. Той розповідає, що президент України винен, що не завершується війна.

"Тобто якийсь ОПЗжопник буде нам розповідати, що "головний факап" Зеленського - це те, що у нас зараз не мир, - сказала журналістка Тетяна Микитенко. - Факап у тому, що Путін дзеленчить далі своєю зброєю, а ти належиш до партії, яка просуває інтереси Путіна, просуває Медведчука, Рабіновича, Киву і цих всіх, які відпрацьовують російський порядок денний, "русский мир" в Україні. Наступ Росії на Україну - це не "факап" президента. Це агресивна політика Росії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За антиукраїнську діяльність каналу Мураєва виписали 200 тис. грн штрафу

"Фрази такого штибу, які з'являються в ефірах без додаткових коментарів, це злочин проти українського глядача. Тому що виявляється, війна Росії проти України - це "факап" українського президента. І "риг" нам буде про це розповідати", - зауважила журналістка.

Також нардеп з ОПЗЖ розповідав про "найбільш успішну вакцину" російський "Спутнік V".

"А от зараз, коли канал "Прямий" у власності Петра Порошенка - як пояснити присутність в ефірі, наприклад, ОПЗЖопівця?", - запитує проєкт "Рагу.лі".

Торік Верховна Рада звернулася до іноземних держав і парламентських асамблей міжнародних організацій щодо засудження збройної агресії РФ проти України. За постанову тоді не голосували нардепи з ОПЗЖ, зокрема Микола Скорик.

Зараз ви читаєте новину «Канал Порошенка крутить "регіоналів" і пропаганду "Спутніка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі