пʼятниця, 19 лютого 2010 10:00

Губернатор Полтавщини передумав йти з посади. Поки що

Губернатор Полтавщини передумав йти з посади. Поки що

Губернатор Полтавщини Валерій Асадчев вирішив піти у відставку не в день інавгурації президента, а тільки після призначення нового губернатора. Про це він заявив у прямому ефірі ТРК "Лтава".

"Я вже казав, що піду з цього поста разом з Ющенком, оскільки не розумію, як я в Полтавській області впроваджуватиму російську мову, наприклад. Але є ж процедура. Справа не в тому, що я тримаюся за це крісло", - відзначив губернатор.

"Не у моїх правилах кинути все, а ви тут займайтеся підтопленням і чим хочете далі. Так не робиться. Інтереси держави понад усе, я залишуся до призначення нового голови адміністрації", - заявив Асадчев.

За його словами, він передасть владу і справи новопризначеному губернаторові.

"Коли це станеться, я не знаю, там теж свої проблеми. Подання президентові має зробити уряд, а цей уряд чи інший - не зрозуміло. Але я свою місію виконаю, і не кину роботу, це не в моїх правилах. Але потім я піду. Це точно", - сказав Асадчев.

Нагадаємо, раніше Асадчев заявляв, що має намір подати заяву про відставку в день інавгурації нового президента, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Полтавщини передумав йти з посади. Поки що». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі