вівторок, 12 липня 2016 14:31

Гройсман пообіцяв безжально карати контролюючі органи

Гройсман пообіцяв безжально карати контролюючі органи
Фото: telegraf.com.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пригрозив карати представників контролюючих органів, які тиснуть на приватних підприємців.

Про це глава уряду сказав на зустрічі з представниками бізнесу.

"Усі, хто буде пресувати бізнес, є класовими ворогами українського уряду й моїми особистими. Представникам контролюючих структур хочу повідомити: як прем'єр-міністр України я не буду миритися з тим, що ви будете займатися тиском на бізнес. Ви будете "національними героями". Вас знатиме вся країна. Якщо будете застосовувати закон, щоб тиснути на бізнес, виписувати їм незрозумілі штрафи, доводити їх до судів, програвати ці суди і продовжувати переслідувати бізнес. Такого не буде, доки я буду прем'єр-міністром.

Має бути побудована позиція, побудована на партнерстві відкритого публічного бізнесу та контролюючих структур", - наголосив Гройсман.

Він підкреслив, що незаконні дії "контролерів" будуть каратися.

"Час, коли центральна влада покривала тиск на бізнес, минув. Нікого покривати не збираюся. Буду карати тих, хто не дає можливості людям займатися власною справою", - зазначив глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман дав міністрам антикорупційне завдання

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман презентував програму розвитку бізнесу в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман пообіцяв безжально карати контролюючі органи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі