пʼятниця, 01 березня 2019 17:24

Гриценко відмовився прийти на дебати замість Садового

Гриценко відмовився прийти на дебати замість Садового
Сергій Тарута був готовий дебатувати з Анатолієм Гриценком. Але той відмовився прийти на телеефір

Сьогодні, 1 березня, на телеканалі "Еспресо TV" були заплановані теледебати між кандидатами на пост президента України Сергієм Тарутою та Андрієм Садовим. Але останній зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. А він - відмовився від політичної дискусії на телебаченні.

"Кандидат від нашої партії Сергій Тарута з повагою поставився до рішення пана Садового, і був готовий зустрітися на дебатах з Анатолієм Гриценком, про що штаб кандидата повідомив телеканалу "Еспресо TV". Однак, зі слів співробітників каналу, Гриценко відмовився прийти на дебати", - повідомляє прес-служба партії "Основа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман і Тарута очолили список кандидатів в прем'єр-міністри

Штаб Сергія Тарути був готовий, аби не зривати ефір, організувати дебати команд Гриценка і Тарути: між Андрієм Садовим, лідером "Самопомочі" та Андрієм Ніколаєнком, головою партії "Основа". Але телеканал наполягав на зустрічі Садового і Тарути.

"Виходити на президентські дебати проти людини, яка сама себе не бачить кандидатом на пост президента України, Сергій Тарута вважає недоцільним, - повідомляє прес-служба партії "Основа". - У своїй передвиборчій кампанії Сергій Тарута займає відкриту для преси позицію, і, як і раніше, готовий вийти на телевізійні дебати проти Анатолія Гриценка, або будь-якого іншого кандидата у президенти".

Після виборів президента України 5,1% жителів країни, опитаних Київським міжнародним інститутом соціології, бачать прем'єр-міністром України лідера політичної партії "Основа", промисловця Сергія Таруту. Він займає друге місце після чинного прем'єра Володимира Гройсмана.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко відмовився прийти на дебати замість Садового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі