вівторок, 04 вересня 2012 21:00

Гриценко попередив киян: вам готують ще одного Черновецького

Гриценко попередив киян: вам готують ще одного Черновецького
Анатолій Гриценко розповів про "розвіддані". Фото: tsn.ua

Вибори мера Києва можуть бути призначені на грудень 2012 року.

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" в ефірі "Ера-FM".

"Як військова людина, я за певними розвідданими дізнався, що зараз обговорюється у владі питання київських виборів. Вибори в Києві можуть бути призначені вже наприкінці цього року - десь у грудні. Достовірність цієї інформації, за моєї оцінкою, 80%. Крім того, можуть змінити закон про місцеві вибори і починаючи з Києва запровадити суто мажоритану систему. Достовірність цієї інформації - 60%. Кияни, будьте дуже пильними: вас може очікувати ще одна спроба закріпити дуже схожих на Чорновецього керманичів міста", - сказав він.

Крім того, за його словами, Верховна Рада прагнутиме якнайшвидше прийняти новий державний бюджет.

"Цей парламент, де чинний президент має більшість, може такого найпримати, як наприкінці минулої сесії, що будемо ще довго розгрібати. Бюджетний процес - багатоетапний і завершується у грудні. А у грудні вже буде новий парламент, який має взяти відповідальність за це. Азаров сьогодні не приховував свого наміру, щоб цей парламент в остаточному варіанті прийняв бюджет. Це говорить про те, що він сумнівається, що наступний парламент підтримає всі плани, які вони хочуть закласти. Це означає, що у січні-лютому будуть знову переглядати бюджет, тому що нова Рада таким його не залишить", - зазначив Гриценко.

Нагадаємо, позафракційний нардеп Тарас Чорновіл припускає, що парламент затвердить бюджет на наступний рік після виборів.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко попередив киян: вам готують ще одного Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі