понеділок, 22 березня 2010 13:24

Глава "Нафтогазу" летить до Москви на переговори

Глава "Нафтогазу" летить до Москви на переговори
Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Євген Бакулін у складі урядової делегації 23 березня відвідає Росію для переговорів щодо питань постачань газу до України.

Про це повідомила прес-служба "Нафтогазу".

"Ми підтверджуємо, що у складі делегації, яка як заплановано завтра відправиться до Москви, буде голова правління НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін", - сказав представник прес-служби.

Інші подробиці поки не уточнюються.

Раніше прем"єр-міністр Микола Азаров повідомив, що цього тижня (22-28 березня) Україна розпочне переговори з перегляду контрактів між "Нафтогазом" і російським "Газпромом" щодо постачань і транзиту газу.

Про необхідність переглядів контрактів, а також про доцільність створення газотранспортного консорціуму заявляв також перший віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв.

Контракти на постачання і транзит газу на 2009-2019 роки були підписані в січні 2009 "Нафтогазом" і російським "Газпромом".

Ціна імпортного газу для України в січні-березні 2010 складає більше 305 доларів за 1 тис. куб. м.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Глава "Нафтогазу" летить до Москви на переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі