середа, 12 листопада 2008 10:22

Герман запропонувала Яценюку пройти тест на чесність

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман закликає голову парламенту Арсенія Яценюка внести до порядку денного середи питання про його відсторонення від ведення пленарних засідань Ради.

Про це вона сказала на брифінгу.

"Давайте дамо Арсенію Петровичу (Яценюку) шанс, давайте влаштуємо йому сьогодні тест. Якщо він справді чесна людина, він дасть можливість сьогодні поставити на голосування питання про відсторонення його від ведення сесії на певний період", - сказала вона.

Герман закликала спікера бути чесним і надати депутатам можливість виявити своє волевиявлення.

11 листопада депутати Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, від фракції Комуністичної партії Петро Цибенко й від фракції Блоку Литвина Ігор Шаров запропонували парламенту відсторонити Яценюка від ведення пленарних засідань парламенту.

11 листопада в голосуванні щодо звільнення Яценюка з посади голови парламенту взяли участь 108 депутатів, і лічильна комісія Ради визнала це голосування таким, що не відбулося, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Герман запропонувала Яценюку пройти тест на чесність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі