вівторок, 17 листопада 2009 09:33

Герман визнала, що живе краще за українців

Герман визнала, що живе краще за українців

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман зізналася, що живе краще, ніж український народ.

Про це вона сказала вчора в ефірі одного з українських телеканалів,

"Я б вам сказала неправду, якби я сказала, що живу так само, як народ. Я живу краще, ніж народ, депутати мають більші зарплати, більше привілеїв, і це правда. Але я можу сказати, що я була автором законопроекту про прирівнювання депутатської зарплати до середньої зарплати по Україні", - сказала Герман.

"Віктор Янукович 20 років працює на керівних посадах і задекларував, що він людина не бідна, він не каже, що не має будинку, грошей, квартири, він написав, як є.

Це чесніше написати, скільки ти маєш грошей і написати про це в декларації, ніж розповідати, що ти маєш тільки двокімнатну квартиру в Дніпропетровську, де ти живеш із мамою, і щодня їздиш з Дніпропетровська до Києва на роботу так, як наш прем"єр.

Я думаю, що варто чесно сказати, я багата, ось моя декларація, хай мене перевірять, якщо я щось не так зроблю. Це правильно і чесно", - відзначила депутат.

За її словами, Україна не повинна бути країною дуже бідних людей, але "ми маємо говорити правду".

Нагадаємо, що минулорічний дохід кандидата у президенти Юлії Тимошенко склав 386 тисяч 170 гривень. Про це свідчить її декларація, подана до ЦВК. Усі доходи Тимошенко склала заробітна платня.

Згідно з декларацією, у Тимошенко немає ні квартири, ні дачного будинку, ні земельної ділянки, ні автомобілів, ні  грошей на банківських рахунках.

ІМК.
Зараз ви читаєте новину «Герман визнала, що живе краще за українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі