вівторок, 13 березня 2012 21:28

Герман пообіцяла виконати рішення суду про її звільнення

Герман пообіцяла виконати рішення суду про її звільнення

Вищий адмінсуд прийняв позов, яким суд просять зобов'язати президента Віктора Януковича звільнити з адміністрації президента Ганну Герман.

Відповідний позов до суду подав донецький адвокат Володимир Оленцевич, пише Остров.

На думку Оленцевича, Герман здійснює дискредитацію "шляхом розповсюдження по планеті Земля брудного наклепу на конституційно визначену систему організації державної влади в Україні та завідомо неправдивої інформації про свій вплив на президента в процесі реалізації останнім конституційних повноважень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман відмовляється від мажоритарки й хоче далі давати поради Януковичу

Адвокат повідомив, що 27 лютого 2012 року він направив до Вищого адмінсуду позов, а 7 березня призначив дату слухань - 11:00 15 березня.

У своєму позові він обґрунтовує, що Герман повинна бути звільнена за цілий ряд публічних заяв, які не мала права робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман і далі вихваляє президента: "Ставлю йому "5"

Натомість, Анна Герман повідомила Українській правді, що вона "пишається державою, у якій кожний громадянин може звернутися до суду, навіть до найвищої особи в країні, і що суд розглядає кожне подання".

"Як законослухняна громадянка я виконаю кожне рішення суду", - додала радник президента.

Зараз ви читаєте новину «Герман пообіцяла виконати рішення суду про її звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі