неділя, 29 січня 2012 13:05

Герман вважає, що опозиція забруднила імідж України

Герман вважає, що опозиція забруднила імідж України

Коментуючи резолюцію ПАРЄ щодо України, радник президента Ганна Герман заявила, що опозиції вдалося забруднити імідж Україні в очах світу.

"Коли ти рятуєш життя людини, ти не думаєш про те, що при цьому можеш забруднити свій костюм. Рятуючи економіку, ми не думали про те, що треба це все обставляти відповідної пропагандою, що треба пояснювати світу, чому ми робимо саме так. Замість цього, опозиція тільки тим і займалася, що бруднила костюм влади та України. Опозиції вдалося обляпати Україну", - заявила Герман в ефірі 5 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман запросили до Вашингтону на сніданок з Обамою

Також вона зазначила, що не треба реагувати на те, що опозиція втягує Україну в постійні конфлікти.

"При Ющенко Юлія Тимошенко втягувала його в постійні конфлікти, і в результаті Україна отримала імідж країни, в якій немає згоди. Нам на це не потрібно звертати увагу. Треба спокійно продовжувати розвивати економіку", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман: Бажаю опозиції не пересваритись, але ПР все одно переможе

Раніше радник президента Ганна Герман заявила, що українська влада зробить правильні висновки з резолюції ПАРЄ.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович вважає корисною для української держави прийняту 26 січня резолюцію ПАРЄ.

Крім того, президент зазначив, що парламентські вибори, які наближаються в Україну, покажуть, наскільки український народ буде підтримувати політику, яку проводить нинішня влада.

Зараз ви читаєте новину «Герман вважає, що опозиція забруднила імідж України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі