понеділок, 04 липня 2011 14:42

Генпрокуратура захистила прокурора від "брехливої" Тимошенко

Генпрокуратура захистила прокурора від "брехливої" Тимошенко

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вводить суспільство в оману заявляючи про те, що державний обвинувач у судовому процесі Лілія Фролова на брифінгу сказала, що обвинувачений буде засуджений до 10 років позбавлення волі.

Про це сказано в заяві прес-служби Генпрокуратури.

"Юлія Тимошенко вдалася до відвертої брехні, спотворюючи інформацію", - йдеться в повідомленні.

У підтвердженні сказаного прес-служба наводить стенограму брифінгу.

Відповідно до наведеного тексту стенограми, на запитання кореспондента, "яке покарання державне обвинувачення призначить Юлії Тимошенко", Лілія Фролова відповіла: "Взагалі неможливо зараз говорити ні про яке покарання, оскільки ще не розпочалася процедура судового слідства. І з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду ми не можемо зараз говорити. Ми повинні досліджувати все, що отримано на стадії досудового слідства, надати йому оцінку і після цього визначатися зі своєю позицією".

На уточнююче питання кореспондента, яке максимальне покарання передбачено за статтею кримінального кодексу, за якою звинувачують Тимошенко Лілія Фролова відповіла: "10 років".

Нагадаємо, що Печерський райсуд відклав розгляд справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко до 6 липня у зв'язку з тим, що її новий адвокат Микола Титаренко не встиг ознайомитися з матеріалами кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура захистила прокурора від "брехливої" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі