четвер, 01 вересня 2022 16:12

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це не нам треба розумітися з ними": Данілов висловився про майбутнє мешканців ОРДЛО

"Це не нам треба розумітися з ними": Данілов висловився про майбутнє мешканців ОРДЛО
Данілов висловився про майбутнє мешканців ОРДЛО. Фото: Укрінформ

Після звільнення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей їхнім жителям потрібно буде порозумітися з Україною, її законами й правилами.

Про це в програмі VIP з Наталією Мосейчук заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов. Він наголосив, що в Україні нікого насильно не тримають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ одним точним ударом відправили на "концерт Кобзона" загін окупантів. Відео

"Це фундаментальна річ. Це їм з нами треба порозумітися, а не нам з ними. У нас є кордони, і якщо когось не влаштовують ті закони й правила, які діють на території нашої країни, ми нікого не тримаємо", – сказав Данілов.

І зауважив, що світ великий.

"Вони можуть поїхати у Сполучені Штати, у Німеччину, куди завгодно. Або у Якутію, або у Воркуту. Де їх там ще чекають?" – підкреслив секретар РНБО.

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов назвав спікерку російської Ради Федерації Валентину Матвієнко "проклятою своєю батьківщиною".

Так відповів на її заяви про те, що в Росії "вистачить ресурсів для перемоги".

Він заявив, що Росії має вистачити тільки одного ресурсу – на виплати репарацій і контрибуцій Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Це не нам треба розумітися з ними": Данілов висловився про майбутнє мешканців ОРДЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі