субота, 05 травня 2012 16:55

"Якби ж я знав, що він космонавт…" - Бродський про старе фото з Черновецьким
10

Фото: Фото зі сторінки Бродського в Фейсбуці

Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський опублікував свої старі фотографії з відомими політичними та громадськими діячами.

На своїй сторінці у Facebook він оприлюднив три альбоми з назвою "Воспоминания".

Перший, у якому більшість фото з сімейного архіву Бродського, де він у юності та його рідня, з'явився ще близько місяця тому. Тоді посадовець під описом альбому написав:

"Дружина і донька на канікулах. Сьогодні повертаються. А я поки що переглянув старі фотографії. Ось що знайшов. Буду ще добавляти".

Згодом голова держкомпідприємництва опублікував другу частину ретро-фотокарток під назвою "Я, друзі моєї молодості і просто цікаві особистості".

На фотографіях цього альбому Бродський зображений із "бютівцем" Олександром Турчиновим та його дружиною, мером Києва Леонідом Черновецьким, міністром юстиції Олександром Лавриновичем. А також із колишнім гравцем київського "Динамо" Сергієм Балтача, з яким, як стверджує Бродський, вони дружили в юності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антін Щегельський написав книжку про бійки в парламенті

Також в альбомі Бродського є фото з відомим тренером Володимиром Безсоновим та ще зовсім молодим нинішнім президентом ФК "Динамо" (Київ) Григорієм Суркісом.

Під спільною фотокарткою, де Черновецький обіймає рукою Бродського, автор викладеного фото написав: "Якби ж я знав, що він космонавт…"

Нещодавно в фейсбуці з'явилася третя частина "Воспоминаний" Бродського. Цього разу фото присвячені парламентським будням 1999-2002 рр. колишнього лідера партії "Яблуко".

На цих фотографіях можна побачити як міністр економрозвитку Петро Порошенко розмовляє по мобільному. Також на старих знімках можна угледіти екс-президента Леоніда Кравчука, колишнього міністра економіки Сергія Терьохіна, тодішнього спікера Івана Плюща, екс-голову президентської адміністрації Віктора Медведчука та інших.

Зараз ви читаєте новину «"Якби ж я знав, що він космонавт…" - Бродський про старе фото з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі