вівторок, 13 вересня 2011 09:25

Експерт розповів, як нардепи мігруватимуть у пошуках парламентського щастя

Експерт розповів, як нардепи мігруватимуть у пошуках парламентського щастя

У Верховній Раді триватимуть "переселення" народних депутатів із одних фракцій до інших. Особливо "міграція" стосуватиметься опозиційних політичних діячів.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"У парламенті можуть бути й надалі міграційні процеси. Це пов'язано винятково з виборчим процесом, а не з реструктуризацією Верховної Ради заради її більшої ефективності", - пояснив експерт.

Зокрема, згідно його прогнозів, з боку деяких опозиційних парламентаріїв будуть лунати гучні заяви про перехід до іншої фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Яценюка вже пішли 4 "нунсівця"

"Адже кожному з опозиціонерів у ВР так чи інакше потрібно думати про те, як потрапити до парламенту знову. Такі політики можуть пройти до ВР або у мажоритарних округах, або за партійними списками", - уточнив Таран.

Тому, за його словами, частина опозиційних депутатів буде намагатись потрапити у списки тих політичних сил, чиї лідери мають достатній рейтинг, аби потрапити до парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракція БЮТ запевняє, що несе несуттєві депутатські втрати

"Відповідно вони мігруватимуть, наприклад, до БЮТ або "Фронту змін". Інші ж депутати робитимуть голосні заяви, звертатимуть на себе увагу, щоб почати вести власну кампанію на мажоритарних округах", - резюмував політолог.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, як нардепи мігруватимуть у пошуках парламентського щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі