понеділок, 22 жовтня 2012 17:12

Експерт: Перспектива того, що опозиційні сили об'єднаються навколо Удару, нереальна

Експерт: Перспектива того, що опозиційні сили об'єднаються навколо Удару, нереальна
Фото: glavcom.ua

Сьогодні лідер партії Удар Віталій Кличко заявив, що сподівається на те, аби демократична більшість у Верховній Раді наступного скликання була сформована навколо Удару, проте це лише побажання лідера політичної сили.

Так глава центру "Третій сектор", політолог Андрій Золотарьов прокоментував Gazeta.ua бажання партії Удар об'єднати опозиційні сили в новій Раді навколо себе.

"Це нереально, тому що Удар демонструє приклад того, що в Ударі не відбудована партійна машина. Я як політтехнолог, можу сказати, що чемпіоном по розкраданню партійних коштів в цій кампанії буде саме Удар. Не тому, що це шахрайка контора, а тому що до них попадали люди з вулиці, або з поганою історією, вони не перевіряли їх ретельно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко сподівається, що демократична більшість формуватиметься навколо УДАРу

На думку експерта, якість партійної машини цієї політичної сили ще досить низька. За його словами, в інших опозиційних партіях люди більш досвідченні. "Тому, перспективи того, що об'єднаються саме навколо Удару нереальні, хіба що якщо робити це штучно, за фінансової підтримки Банкової, то може бути все. Але зараз, це скоріше побажання Віталія Кличка. Хоча в нього є досвід участі в великій політиці в 2006 році, я не можу сказати, що він досяг великих успіхів, як лідер який демонструє шлях в країні", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не знає, де згубився екс-кандидат від УДАРу

Окрім того, говорячи про чвари та непорозуміння між Ударом та Об'єднаною опозицією, політтехнолог заявив: "Цей обмін люб'язностями справляє негативне враження. Оскільки, якщо політичні сили не можуть домовитися до виборів, вони матимуть величезні труднощі і у Верховній Раді. Це тривожний дзвіночок". Також він зауважив, що йому ця ситуація нагадує висловлювання, що демократи об'єднуються за 5 хвилин до розстрілу.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Перспектива того, що опозиційні сили об'єднаються навколо Удару, нереальна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі