понеділок, 22 жовтня 2012 13:43

Кандидат від УДАРу Рена Назарова заявляє про провокації з боку ПР

Висуванець партії Віталія Кличка "УДАР" в Солом'янському районі Києва (виборчий округ №222) Рена Назарова заявляє про некоректні технології, що застосовуються по відношенню до неї з боку представників Партії регіонів.

На офіційному сайті кандидата від Партії регіонів Максима Луцького розміщено інформацію про нібито заплановану на 22 жовтня спільну прес-конференцію на тему: "Особливості виборів у мажоритарних округах. Округ №222 очима кандидата від ПР Максима Луцького та кандидата від партії "УДАР" Рени Назарової".

При цьому зазначається, що прес-конференція має відбутись в офіційному прес-центрі Партії регіонів.

Рена Назарова заперечує свою участь в анонсованій регіоналами прес-конференції. "Я не давала згоди на участь в подібному шоу. Для мене є абсолютно неприйнятною участь в рекламних заходах Партії регіонів, тим більше таких що проходять в їхньому офіційному прес-центрі", - зазначила кандидат від УДАРу.

"Мені важко пояснити мотиви, якими керуються представники партії влади, вдаючись до відвертих маніпуляцій. Думаю, вони розгублені і просто не розуміють як діяти в ситуації, коли рейтинг партії УДАР стрімко зростає як в Києві, так і по всій Україні", - наголосила Рена Назарова.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат від УДАРу Рена Назарова заявляє про провокації з боку ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі