вівторок, 14 лютого 2012 15:37

Єхануров запевняє, що підкупу Тимошенко не було

Єхануров запевняє, що підкупу Тимошенко не було

Екс-народний депутат від НУ-НС Юрій Єхануров заявляє, що не казав, буцімто лідер БЮТ намагалася його "перекупити". Це підтверджує відео з ефіру на каналі ТВі.

Про це Єхануров пише у своєму блозі на "Українській правді".

"Персонально для "юльків": мій конфлікт з Тимошенко не особистісний. Справа у кардинально різних підходах до політичних, управлінських, економічних та світоглядних тем", - зауважив політик.

Як повідомлялося, Єхануров в ефірі ТВі, коментуючи скандал із плівками БЮТівця Романа Забзалюка, начебто заявив, що був у схожій ситуації, тільки пропозиція надходила від керівництва БЮТ.

"Кажуть, що кожен робить те, що він вміє. Це мені нагадує ситуацію, коли лідер БЮТ застосувала те ж саме щодо мене, один в один. Керівництво фракції БЮТ робить те ж саме. За такі речі необхідно політично відповідати", - зазначив екс -парламентарій.

Після рекламної паузи на уточнююче питання ведучого, чи правильно він зрозумів, що БЮТ намагався підкупити Єханурова, колишній депутат відповів:

"Ні, я сказав, що за подібною схемою оголосили, що буцімто отруїли солдата, чи хотіли отруїти, пам'ятаєте, це на Кабміні було, тобто готували таку ж саму провокацію".

Як відомо, пізніше у Тимошенко заявили, що Єхануров "ніколи – не тільки за гроші, а й безкоштовно – не був потрібний Юлії Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Єхануров запевняє, що підкупу Тимошенко не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі