понеділок, 20 травня 2013 16:15

Єфремов не збирається виправдовуватися перед Яценюком щодо фашистів

Єфремов не збирається виправдовуватися перед Яценюком щодо фашистів
Фото: zn.ua

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не збирається давати звіт лідеру фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку щодо переліку фашистських партій в Україні.

Про це він заявив на брифінгу у Верховній Раді.

"Я не збираюся ні в чому виправдовуватися перед паном Яценюком. І в нього немає жодних прав із мене чогось вимагати", - наголосив Єфремов.

При цьому він нагадав, що під час антифашистського маршу "назвав усе своїми іменами". "Мушу лише додати відповідне рішення Кнесету Ізраїлю, який назвав ті політичні сили, з якими він не буде співпрацювати, тому що вони дотримуються профашистської лінії, а також можу звернутися до заяв фонду "Візенталя", який також назвав п'ятірку осіб антисемітів світового рейтингу", - додав Єфремов.

Крім того, він звернувся до Яценюка з вимогою окреслити свою позицію щодо майбутньої співпраці з, на його думку, профашистськими організаціями.

"Пан Яценюк повинен відповісти, чи буде він працювати з цими силами, які сьогодні плекають профашистські ідеї. І, передусім, він повинен сказати про це своїм виборцям. А бути тут і там, розумним і багатим, не вийде", - зауважив голова фракції ПР.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов не збирається виправдовуватися перед Яценюком щодо фашистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі