вівторок, 11 травня 2010 13:42

Єфремов каже, що місце Мартинюка коштує три комітети

Єфремов каже, що місце Мартинюка коштує три комітети

У Партії регіонів рекомендують опозиції віддати три додаткові профільні комітети в обмін посаду першого віце-спікера.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання, чому коаліція не віддала опозиції посаду першого віце-спікера.

"Коли вони кажуть, що перший віце-спікер має бути від опозиції, то хлопці трошки лукавлять. Тому що коли був розподіл під час формування нинішнього парламенту, то була досягнена домовленість - в рамках того, що нам віддали першого віце-спікера, вони забрали собі додаткові три комітети", - нагадав регіонал.

"Це був обмін на комітети, тому сьогодні виникає питання - якщо ви хочете першого віце-спікера, то віддайте принаймні 3-4 комітети назад. Але ніхто не збирається розлучатися з комітетами, тому всі ці питання перебувають у підвішеному стані, і ніхто з їхнього боку не вживає заходів, щоб ці проблеми вирішити, - заявив Єфремов.

На інше запитання, чим коаліція стимулює депутатів-опозиціонерів для входження в свої лави, Єфремов сказав, що більшість не ставить собі за мету розширення.

"Ми в жодному разі не ставимо за мету досягнути кількості у 300 чи скільки там голосів, але станеться так, що за якісь законопроекти буде 300 або й 400 голосів в залі - це радуватиме, тому що це означатиме, що досягається політичний консенсус", - заявив він.

"Але щодо збільшення депутатів коаліції, то таке завдання не стоїть, і найближчим часом ставитися не буде", - додав депутат.

Як відомо, у вівторок першим віце-спікером став комуніст Адам Мартинюк.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже, що місце Мартинюка коштує три комітети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі